ЗА НАС

Your slider in a simple web page

Ферма ЕА е създадена през 2015 година в подножието на Стара планина, в село Мировяне.

Създадохме Ферма ЕА водени от желанието си да споделим с повече хора млечните и месните продукти, които произвеждаме.

Използваме стари домашни рецепти с продукти от свободно пасящи животни. Животните са на пасища с естествено растяща трева без подпомагане с изкуствени торове и се хранят с подготвени от нас фуражи от наши собствени зърнени култури (пшеница, ечемик, сено и други тревни смески).

Освен кравите и телетата, отглеждаме и други видове животни като овце, кози, прасета, пуйки, гъски, патки, кокошки, пилета и зайци .

Имаме също и коне, които използваме за езда, за разходка с двуколка и каруца и за организиране на пикници, тийм билдинг и тържества.

Нашият стремеж е да водим балансиран живот в близост и в хармония с природата и с естествените цикли. Поради тази причина се отнасяме с любов и грижа към животните и с благодарност ползваме продуктите, които те ни дават като храна.

Продуктите ни се отличават с уникален вкус, обусловен от всеобхватните грижи, внимание и любов на хората от нашата ферма.

В нашите продукти няма подобрители, оцветители и консерванти.

Мисията ни е да произвеждаме чиста и здравословна храна, с която да създаваме приятни изживявания за възможно най-много хора.

-~----~-

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Посетете нашия магазин №32 на Фермерски пазар Римската стена, събота от 9.00 - 16.00 ч. Заповядайте на Фермерски пазар Банкя, всяка събота от 10.00 - 15.00 ч.

-~----~-

Доставки само за гр. София във вторник, сряда и петък.

-~----~-

Благодарим на всички наши клиенти и приятели за доверието и подкрепата!